Hirdetés

Egészen jóra sikeredett a Dell Streak 7 másolata



|

Gingerbreaddel kerül piacra a korrektnek tűnő tablet.

Hirdetés

Vélhetően többen mosolyogtak már Olvasóink közül a különböző márkás elektronikai eszközök kínai másolatain, de az utóbbi 1-2 évben egyértelműen megfigyelhetővé vált azon tendencia, miszerint az olcsó keleti klónok időnként már képesek konkurenciát állítani az eredeti termékeknek.

 


Ez a helyzet a Dell Streak 7 nemrégiben napvilágra került „Lite" verziójával is: az irányadó eszköz árának körülbelül a feléért lesz hamarosan megvásárolható, ám ettől függetlenül került bele egy 1,2 gigahertzes processzor, 512 MB RAM, 4 GB háttértár, ráadásul Google Android 2.3 operációs rendszert futtat. Az érintőkijelző természetesen 7 col átlójú, 800×480 pixeles, de sajnos rezisztív.


A HDMI kimenettel is felszerelt „WELLDONE WDT-122-N1" előtelepített Flash 10.1 beépülővel érkezik, rendelkezik Wi-Fi vezérlővel, és opcionálisan 3G/GPS-modullal is ellátható - a leírás szerint a bővítőegységet külön kell beszerezni hozzá. A pontos specifikációk megtalálhatóak az AliExpress weboldalán, a kütyü 180 dollárba (olyan 34 ezer forintba) kerül, május végétől lesz készleten.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.