Hirdetés

Egy láma csomagolta ki a Galaxy S7-et



|

Érdekes videosorozatot indított a Samsung.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S7-ről és Galaxy S7 edge-ről rengeteg szivárgás volt a napokban, gyakorlatilag nem maradt, amit ne tudnánk, ne láttunk volna. Egy új marketingkampány azért nem árthat. 

Hirdetés

A február 21-én bemutatkozó csúcskészülékről egy videosorozatot indított a Samsung, amelyben minden nap kicsomagolják a készüléket. 

Persze nem a megszokott módon. Az első videóban egy 4 éves gyerek kukkantott bele a dobozba, a másodikban pedig egy láma. Igazi láma. 

Később a gyerek és a tech iránt érdeklődő állat is lerajzolták, amit láttak. 

Sajnos egyik rajztól sem kerültünk közelebb a valósághoz, bár sok titok nincs: az idei széria pont ugyanúgy néz majd ki, mint a tavalyi. 

A következő napokban további érdekes videók várhatóak, bár magáról a készülékről többet árulkodott egy korábbi, amelyből kiderült, hogy vízálló lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.