Hirdetés

Egy lehangoló tulajdonsággal bukkant fel a Samsung Galaxy S23



|

Úgy néz ki és úgy működik, ahogy egy zászlóshajómodellnek kell, kivéve...

Hirdetés

A képek már hetekkel ezelőtt kiszivárogtak, most pedig idő előtt leleplezték az érkező Samsung Galaxy S23 hardverét is. Most megtudtuk azt is, mi van belül, a készülék (az alapmodell, nem az Ultra verzió) felbukkant ugyanis a Geekbenchen. A tételt Abishek Yadav szúrta ki és a Twitteren meg is mutatta, mit talált.

Mint látható, a telefont egy 2. generációs Snapdragon 8 hajtja, egy 3,36 GHz-en, három 2,02 Ghz-en és négy 2,8 Ghz-en ketyegő maggal. Az Adreno 740-es GPU és a 13-as Android sem meglepő, a mindössze 8 gigabyte RAM azonban már igen. A Samsung remélhetőleg piacra dob több memóriával felszerelt típust is.

Hirdetés

Az S23 a jövő év elején jelenik meg, a jelek szerint a gyártó inkább biztonsági játékot játszik, nem változtat radikálisan az elődhöz képest. A Geekbench-pontszám (1524 single-core, 4597 multi-core) mindenesetre biztató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.