Hirdetés

Egy óriás Moto X lehet a következő Google telefon



|

Az új Nexus 5,92 hüvelykes QHD-kijelzőt, Snapdragon 805-ös processzort és 12 megapixeles kamerát kaphat.

Hirdetés

Zajlik az élet a Motorolánál. A Lenovo új leánykája a héten kezdte kiszállítani a második generációs Moto X-eket, és egyes híresztelések szerint hamarosan egy új, kimondottan a Verizonnak fejlesztett Droid-telefont is bemutatnak majd. De egy szerdán felröppent hír szerint a gyártó egy még nagyobb – sőt, szó szerint „hatalmas” – meglepetéssel is készül: ők fogják gyártani a Goole legújabb Nexus okostelefonját.

Hirdetés

A 9to5Gogle úgy tudja, hogy a Shamu kódnevű készülék tulajdonképpen egy hatalmas, 5,92 hüvelykes kijelzővel szerelt, alaposan feltuningolt Moto X lesz. Azt egyelőre nem tudni, milyen név alatt akarja forgalomba hozni a Google: egyesek szerint a Nexus 6, mások szerint pedig a Nexus X lehet a nyerő.

Az új Nexusról sajnos egyelőre egyetlen kép sem került nyilvánosságra. A weboldal mindenesetre elég jól tájékozottnak tűnik, mint írják: „A készülék alapvetően úgy fog kinézni, mint egy túlméretes második generációs Moto X, néhány apróbb változtatással, hogy egyszerűbbé tegyék a használatát”.
A cikk szerint a Shamu ugyanazt a fantasztikusan szép, alumínium házat kapja, mint a Motorola új telefonja; az egyetlen látható különbség az lesz, hogy a könnyebb kezelhetőség végett a ki- és bekapcsoló, illetve a hangerőszabályzó gombok alulra kerülnek.

És ami a hardvert illeti: a Nexus phabletbe állítólag QHD-kijelzőt, Snapdragon 805-ös processzort és 3 GB RAM-ot és 12 megapixeles kamerát tesznek. Minden valószínűség szerint az új Nexus lesz a Google mobil operációs rendszere legújabb változatának, az Android L-nek a „kirakatkészüléke”. A szoftver legújabb frissítése több lesz puszta ráncfelvarrásnál; a cég azt ígéri, hogy a megújult design jobb felhasználói élményt kínál majd, és sokat fejlődik a multitasking, illetve az értesítési központ is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.