Hirdetés

Egy régi és olcsó Apple-telefonról örökölheti a dizájnját az iPhone 15



|

Lekerekített hátlap, titániumborítás: furcsa telefon lesz a következő iPhone egy szivárogtató szerint.

Hirdetés

Még meg sem szoktuk a legutóbbi modellcsaládot, máris terjednek a pletykák a következő, 15-ös iPhone-ról. Ez a mostani például egészen valószínű, tekintve, hogy a szivárogtató kifejezetten megbízhatónak mutatkozott az utóbbi években. ShrimpApplePro Twitter-felhasználó szerint

titániumból készül majd a 15-ös iPhone, amelynek a hátlapja is lekerekített lesz, hasonlóan sok androidos készülékhez.

Illusztrációt is mellékelt, ám ez természetesen még nem az új telefont mutatja, egyszerűen csak bejelölte rajta, mely pontokon számíthatunk változásra. Úgy tűnik tehát, hasonló lesz a 15-ös iPhone formája a korábbi 5C modellhez, leszámítva persze az anyaghasználatot; ezt maga a szivárogtató is kiemelte egy későbbi tweetjében.

Hirdetés

Azt azért ő is hozzátette, hogy nagyon korai még ez az információ ahhoz, hogy kész tényként kezeljük.

Lehet, hogy ennek most sokan örülnek, a mostani iPhone-dizájnnal kapcsolatban ugyanis gyakori kifogás, hogy nehéz felemelni őket az asztalról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.