Hirdetés

Egy szivárogtató szerint örülni fognak az iPhone X és iPhone 8-tulajok



|

A megbízhatónak tekintett forrás fontos hírt közölt az iOS 17-tel kapcsolatban.

Hirdetés

Április 4-én röppent fel a hír, hogy az iOS operációs rendszer következő verziója, az iOS 17 nem támogatja majd az iPhone X, az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus készülékeket. Most azonban kiderült, hogy nem eszik olyan forrón a verziófrissítést.

Az oldal egy megbízthatóank tekinthető szivárogtatóra hivatkozva ugyanis azt írja, hogy minden olyan iPhone, amelyik támogatja az iOS 16 futtatását, az iOS 17-tel is kompatibilis lesz.

Hirdetés

A telefonok mellett azzal kapcsolatban is megjelent egy hír a Twitteren, hogy az első generációs iPad Pro modellek, illetve az iPad 5 sem támogatja majd az iPadOS 17-et, a jól értesült belső forrás szerint azonban ez sem igaz. Az illető egyébként a MacRumors egyik fórumán kommentelve megerősítette, hogy az iOS 16-ot támogató készülékek is képesek lesznek majd futtatni az iOS 17-et.

Az említett szivárogtatót azért lehet megbízhatónak tekinteni, mert korábban már pontosnak bizonyuló jóslatokat tett, például az iPhone 14 Pro telefonokon megjelent Dynamic Island kameraszigettel kapcsolatban, de nemrég azt is mondta, hogy az iPhone 15 Pro modellek hangerőszabályzóját és bekapcsológombját egy alacsony energiájú processzor vezérli majd. Az illető szerint jó kapcsolatai vannak az Apple berkein belül, különösen a fejlesztőknél.

Ha ismét igaznak bizonyulnak az értesülések, hasonló történik majd, mint az iOS 15 esetén. A végső szó azonban az Apple-től érkezik majd, így az érintett készülékek tulajdonosai szeptemberig izgulhatnak, várhatóan ekkor jelenik majd meg ugyanis az iOS 17, az iPhone 15 modellekkel együtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.