Hirdetés

Egyben okoskarkötő és headset a Huawei Talkband B1



|

Talán többet ér egy okosóránál a gyártó univerzális kiegészítője.

Hirdetés

Az idei év legfontosabb mobilos trendjét az okos hordható eszközök jelentik, amely alatt a gyártók tipikusan okosórát értenek. A Huawei úgy tűnik nem teljesen erre a vonatra kíván felszállni, ugyanis az MWC-n ma bejelentett Talkband B1 kiegészítője ugyan egy órától elvárható funkcionalitást is nyújt, ám elsősorban fitneszkarkötő és headset.
 

Hirdetés


A 14,1 milliméteres vastagsága és furcsa formája miatt feltűnőnek mondható kütyü Bluetooth segítségével képes együttműködni a legalább Android 2.3 vagy iOS 5.0 operációs rendszerű telefonokkal, a párosításra NFC segítségével is lehetőség nyílik. Az idő és dátum mutatásán túl a Huawei Talkband B1 képes lépéseket, megtett utat és kalóriaégetést számolni, plusz monitorozhatja az alvási ciklust. Ettől függetlenül a fő attrakcióját az jelenti, hogy a tokjából kivéve hagyományos Bluetooth headsetként is használható.
 


A második negyedév során Nyugat-Európában 99 euróért elérhetővé váló Huawei Talkband B1 a 90 milliamperes akkujának köszönhetően elméletileg 6 napos akkus üzemidővel és 7 órás beszélgetési idővel rendelkezik. A 26 grammot nyomó termék hajlított OLED kijelzője 1,4 colos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.