Hirdetés

Egyéni felülettel érkezik a Dell Aero



|

Az androidos okostelefon a második negyedévben végre piacra kerülhet.

Hirdetés

A Dell Aero nevű készüléke lassan elérhetővé válik az amerikai AT&T szolgáltatónál, bár a januári beharangozása idején még az első negyedévről volt szó. A mobil először Kínában került a boltok polcaira, azonban az ottani verzióból kigyomlálták a Wi-Fi-t, és a 3G-t is.

 

Dell Aero
Dell Aero

 


Az eredeti bejelentés idején a Dell egyéni kezelőfelülete alatt Android 1.5 futott, amely a gyártó szerint később mindenképp frissítve lett volna - nem tudni, hogy időközben beváltották-e az ígéretet, vagy ez még tovább húzódik. Amennyiben még mindig a koros verziót futtatja, az probléma lehet, hiszen már a Google sem támogatja ezt a változatot - például a legújabb Maps-nek, és a Googles-nek is minimum 1.6-os kell.


A mobil kapacitív érintőkijelzője 3,5 colos, a panel felbontása 360×640 pixel. Fotós képességei sem tűnnek rossznak: az autofókuszos, 5 megapixeles kamera egy LED-es vakuval is ki lett egészítve, a képek pedig a GPS-nek köszönhetően földrajzi koordinátákkal is elláthatóak.

 


Az Aero az öreg kontinensen is használható, hiszen alapvetően négysávos GSM-hálózaton működik, támogatja a 3,6 megabites HSDPA-t, továbbá Bluetooth és Wi-Fi segítségével is képes kommunikálni. Egyéb specifikációk: gyorsulásmérő, multitouch-vezérlés, távolságérzékelő, 624 megahertzes Marvell CPU. Sajnos az esetleges európai megjelenéséről még nem érkezett információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.