Hirdetés

Egyenletesen növekedik a mobilnetesek tábora



|

Szeptemberben 23 ezerrel nőtt az aktív felhasználók száma.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiadta a 2010 szeptemberére vonatkozó mobilnet-statisztikáját, amely mondhatni papírforma szerint alakult. Múlt hónapban 38 ezerrel összesen 1 millió 175 ezerre emelkedett az érvényben lévő előfizetések száma, az aktív előfizetők tábora pedig 23 ezerrel 908 ezerre nőtt.

 

Mobilnet 2010 szeptember: előfizetések száma
Mobilnet 2010 szeptember: előfizetések száma

 


Szeptember folyamán az ügyfelek 1 millió 191 ezer gigabájt forgalmaztak, fejenként 1,31 GB az átlag. Szolgáltatókra lebontva a statisztika érdekes különbséget mutat: a Telenor ügyfeleinél az érték 1,5 GB, a második helyen a Vodafone végzett 1,35 gigabájttal, a sereghajtó pedig a T-Mobile lett 1,2 GB-tal.

 

Mobilnet 2010 szeptember: piaci részesedés forgalmat bonyolított előfizetések számában
Mobilnet 2010 szeptember: piaci részesedés forgalmat bonyolított előfizetések számában

 


A piaci részesedést az aktív előfizetők száma alapján érdemes nézni, ahol a Deutsche Telecom magyar leányvállalata szigorúan véve rosszul szerepelt, hiszen egy hónap alatt 46,99 százalékról 46,45 százalékra estek vissza. A vetélytársak viszont kikaparták a gesztenyét az ősz első hónapjában: a Vodafone 24,87-ről 25,09 százalékra, míg a Telenor 28,14-ről 28,46 növelte részesedését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.