Hirdetés

Egymást töltik a Samsung kütyüi



|

Ha lemerülne az okosóránk, egyszerűen töltsünk rá a telefonról.

Hirdetés

A különböző telefonok és egyre terjedő okos-eszközök kapcsán nagyon sokszor előjön az üzemidő és annak rövidsége, az apró akkumlátorok ugyanis általában egy napot sem bírnak, ha aktívan használjuk dolgot. Bár a Samsung eszközei a megbízhatóbb, erősebb kategóriába tartoznak, még mindig van hová fejlődniük, és mindent meg is tesznek, hogy kitolják egy kicsit a termékek használati idejét.

Hirdetés

A dél-koreai vállalat most mutatta be a Power Sharing Cable névre keresztelt termékét, és ahogy azt a neve is jelzi, ezt bizony arra találták ki, hogy energiát szállítson egyik Galaxy terméktől a másikig, például egy Samsung Galaxy S5 és egy Galaxy Gear okosóra közt.

A Samsung közleményében az is szerepel, hogy a kábelt nem kizárólag a saját termékeikhez tervezték, hanem bármilyen micro-USB alapú kütyüt tölthetünk vele. A társalkalmazásnak köszönhetően beállíthatjuk, mennyi energiát szeretnénk megosztani, a töltést pedig folyamatosan figyelemmel követhetjük. A kábel mindössze 20 dolláros áron kerül forgalomba, amely igazán alacsony ár egy ilyen megoldásért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.