Hirdetés

Egymillió PlayBookkal számol a RIM



|

A kanadai vállalat kiemelkedően jó startra számít márciusban.

Hirdetés

A DigiTimes értesülései szerint a tajvani Quanta Computers megkezdte a Blackberry PlayBook sorozatgyártását, ráadásul a RIM az idei első negyedévre egymillió egységet rendelt a táblagépből - természetesen semelyik cég sem kívánta kommentálni az értesülést.

 

RIM Blackberry PlayBook
RIM Blackberry PlayBook

 


Az első hullám modelljei kizárólag Bluetooth és Wi-Fi segítségével lesznek képesek vezeték nélkül kommunikálni, ezek valamikor március folyamán kerülhetnek a boltok polcaira, a beépített 3G/4G modemmel is felszereltekre vélhetően a második negyedév végéig kell majd várni.


A témához csak lazán kapcsolódik, de nemrég a RIM vezérigazgatója megerősítette, hogy már készülőben vannak a kétmagos processzorral szerelt Blackberry telefonok, ám a PlayBookon is használt operációs rendszert futtató készülékekre még egy jó ideig várni kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.