Hirdetés

Egyre hihetőbb az OLED-es iPhone 8



|

A Samsung partnerei már fokozták az iPhone 8 OLED-kijelzőihez szükséges alkatrészek gyártását.

Hirdetés

Rengeteg pletyka foglalkozott már azzal, hogy a jövő évi iPhone 8 egyik verziója OLED-kijelzővel érkezik, és dél-koreai jelentések alapján erre már bizonyíték is van. 

Hirdetés

A Samsung Display beszállítói - az Interflex és a BH - már most fokozták a hajlékony nyomtatott áramköri lapok gyártását, és hamarosan ugyanígy tesz a Samsung Electro-Mechanics is. 

Mindhárom a Samsung Display beszállítója, és valószínűleg a hajlékony nyomtatott áramköri lap a képernyőkontrollert jelenti. A jövő évi iPhone OLED-kijelzőinek a többségét a Samsung gyártja majd

60-70 millió ilyen alkatrészt szállítanak le jövőre, a szállítások már a második negyedévben megkezdődnek. Ezután az alkatrészeket a Samsung OLED-képernyőket előállító gyárában, Vietnamban szerelik össze. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.