Hirdetés

Egyre komolyabb veszélyben az Android



|

A biztonsági cégek szinte kivétel nélkül felhívták már a figyelmet arra, hogy az Android platform egyre több kockázatot rejt. Érdemes vigyázni!

Hirdetés

Ennek elsősorban az az oka, hogy az interneten mind gyakrabban jelennek meg olyan alkalmazások, kódok, amelyek a Google platformjára épülő mobil készülékek - elsősorban okostelefonok - esetében képesek károkat okozni. A kedvezőtlen biztonsági trendeket most a Juniper Networks is megerősítette.

A Juniper legújabb felmérései és legfrissebb statisztikái szerint az Android kompatibilis károkozók szempontjából az elmúlt négy hónap kritikus volt, ugyanis július óta ezen nemkívánatos kódok mennyisége 472 százalékkal nőtt. A november első felére vonatkozó adatok alapján pedig a problémák további fokozódására lehet számítani. További részleteket erről a Computerworld oldalán olvashatsz, kattints ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.