Hirdetés

Egyre okosabb a windowsos Android emulátor



|

Megjelent és kipróbálható a BluStacks első bétája.

Hirdetés

Elsőként még tavaly októberben adtunk hírt a különleges megoldásról, mikor a BlueStacks startup cég elérhetővé tette windowsos android emulátorának az első alfa verzióját. A fejlesztések azóta nem álltak meg, sőt a CES-en a cég bejelentette, hogy már elkészítette a keretrendszer Windows 8 kompatibilis változatát, amely a platform debütálásakor a tervek szerint már 400 ezer Android alkalmazással fog rendelkezni.

 



Sőt egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, mivel a tegnapi napon megjelent az első béta verzió is, amely számos újdonságot tartalmaz, többek között már a Windows 8-cal is kompatibilis. A Mobilport cikkéből kiderül, hogy pontosan milyen területeken történtek fejlesztések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.