Hirdetés

Egyre többet tudunk az HTC One M10-ről



|

AMOLED helyett Super LCD 5 kijelzőt választ a gyártó a készülékbe.

Hirdetés

Evan Blass neve gyakran társul érdekes pletykákhoz, és ezúttal az HTC One M10-es készülékéhez kapcsolódik. Tőle származnak a legújabb információk az eszközről. 

Hirdetés

Az értesülései alapján az HTC One M10 AMOLED helyett Super LCD 5 típusú kijelzőt kap, illetve egy 3000 mAh-s akkumulátort. 

A Super LCD jellegű panelek előnye a normál LCD-hez képest az, hogy kisebb a tükröződés mértéke, ezen felül pedig kisebb a fogyasztás. 

Ezt a kijelzőtípust leginkább az HTC használja, éppen ezért nagy lesz a rossz bőrben lévő gyártón a nyomás, hogy lenyűgözze a piacot. 

A vállalat korábban maga szellőztette meg, hogy a One M10 kamerája világelső színvonalon teljesít majd - ez izgalmasan hangzik, ugyanakkor az elmúlt évek hasonló ígéretei korábban csalódásokat okoztak. 

A zászlóshajó egyébként 2560 x 1440-es kijelzőt és Snapdragon 820-as processzort kaphat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.