Hirdetés

Egyszerre jön a Samsung Galaxy S7 és az LG G5



|

A jelek szerint mindkét csúcskészülék február 21-én mutatkozik be.

Hirdetés

Koreai értesülések szerint az LG az MWC előtt egy nappal mutatja majd be a G5-ös csúcskészülékét, pontosan azon a napon, amikor a Samsung a Galaxy S7-et. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy az LG G5 korábban jön, mint az elmúlt két széria (április és május). 

A döntés hátterében állítólag az áll, hogy az LG-nek sikerült olyan mértékben megkülönböztetnie a G5-öt a mezőnytől, a riválisoktól és a kínai versenytársaktól, hogy magabiztosan igyekszik majd meghódítani az androidos tábort. 

A másik ok pedig az, hogy idén a Qualcomm időben és eddig úgy néz ki, hogy komoly problémák nélkül tudta szállítani a csúcsprocesszorát. A tavalyi Snapdragon 810 túlmelegedési gondjai miatt az LG a G4-ben és a V10-ben is a Snapdragon 808-at használta. 

A pletykák szerint az LG G5 fém házat kap, az akkuja viszont cserélhető marad. A Samsung Galaxy S7 ezzel szemben kívülről nem változik, de hardveresen és kamerában sokat fejlődik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.