Hirdetés

Egyszerűbb lett véleményt értékelni a Play Áruházban



|

Mostantól vagy egyetértünk valamivel, vagy konkrétan spamnek jelöljük.

Hirdetés

A jelek szerint csütörtökön egy kisebb szerveroldali módosítással a Google egyszerűsítette a Play Áruházban lévő felhasználói vélemények értékelését. A korábbi rendszerben a felhasználók a felfelé és lefelé mutató hüvelykujjas ikonokat vethették be a többiek tapasztalatainak megerősítésére, vagy az egyet nem értésük kifejezésére. Sajnos a lefelé mutató ujjas rendszer nem volt túl egyértelmű, például nem feltétlenül volt világos belőle, hogy a másik felhasználónak a mondandójával vagy stílusával van-e problémánk.

Hirdetés


A változtatásnak köszönhetően mára egyértelmű lett a rendszer: a vélemények pozitív értékelésére továbbra is ott van a felfelé mutató hüvelykujjas ikon, míg a thumbs down helyett bejött a külön megnyitandó kis menüből előcsalogatható "Spam" opció.


A változtatás elsőre nem tűnik jelentősnek, azonban a negatív véleményértékelés esetén végre kideríthető a kommentekkel való egyet nem értés oka, így hatékonyabban rangsorolható a vélemények érdemi relevanciája.


(Forrás: 9to5Google | Nyitókép: Freestocks.org / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.