Hirdetés

Ekkora lesz a Google Pixel XL



|

Előkerültek a Google Pixel XL pontos méretei - október 4-én érkeznek a Google okostelefonjai.

Hirdetés

Egy ideje már nem titok, hogy október 4-én érkeznek a Google új okostelefonjai. A Nexus név nyugdíjazása után tiszta lappal kezd a cég, a Pixel 5 hüvelykes, a Pixel XL 5,5 hüvelykes kijelzőt kap. 

Hirdetés

Ezekről már több szivárgást is láthattunk, most pedig az @OnLeaksnek hála újabb renderelt anyag került elő a Pixel XL-ről. Egészen pontosan egy videó, a gyári CAD-ra építve. Emiatt nagyon pontos képet látunk arról, hogyan fest majd ténylegesen a készülék. 

A szivárgás alapján a Google Pixel XL 154,72 x 75,74 x 7,3 milliméteres lesz, de a tetejénél 8,5 milliméter vastag. Vélhetően a kamera okozza az eltérést. 

A Pixel XL nem kicsi készülék, de kisebb, mint a tavalyi Nexus 6P (159,3 x 77,8 x 7,3 milliméter) és a mostani rivális iPhone 7 Plus (158,2 x 77,9 x 7,3 milliméter). 

A Google készüléke fémből készül, de az ujjlenyomat-olvasónál a hátlapon üvegborítást kap. 

A Pixel és a Pixel XL egyaránt Android 7.1-gyel érkezik, Snapdragon 821-es processzorral, 4 GB RAM-mal és minimum 32 GB tárhellyel. Sajnos a vételárak 600 vagy 650 dollártól indulhatnak fölfelé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.