Hirdetés

El lehet felejteni a hajlékony okostelefont



|

A Samsung szerint a hajlékony készülékek messze nem állnak készen arra, hogy a piacra kerüljenek.

Hirdetés

Sokan remélik, hogy az elmúlt évek fejlesztései után nem csak hajlékony kijelzőket mutatnak a gyártók, hanem például a Samsung Galaxy X-et, vagyis egy olyan okostelefont, ami 2017-ben érkezett volna, hajlítható 4K-s kijelzővel. 

Hirdetés

A Samsung elnöke nemrég arról beszélt, hogy ilyen készüléket a piacra dobni jelenleg nem lehetséges a technológia mostani fejlettsége mellett. 

A gyártó ugyan szeretne ilyen eszközt, azonban szoftveresen is komoly változtatásokra és eltérő élményre van szükség, amelynek a kidolgozása szintén időbe telik majd. 

A Samsung vezére kitért arra is, hogy a vállalat szeretné, ha a nagy kijelzővel rendelkező okostelefonok lennének a felkapottak. Sokat ezért nem kell tegyenek, elvégre a legtöbben már a nagy készülékeket keresik. 

Pletykálnak róla, hogy az LG is készül egy hajlítható okostelefonnal, de a Samsung véleményét hallva nagyon valószínű, hogy 2017-ben semmire nem lehet számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.