Hirdetés

Elegáns, két SIM-es mobil az LG műhelyéből



|

Sajnos a kelleténél minimálisan drágábbra sikeredett a készülék.

Hirdetés

Tegnapi nokiás írásunk után ma újabb jó hírrel tudunk szolgálni a kellemes megjelenésű alapmobilok után kutatóknak, hiszen az LG Ukrajnában bejelentette az S367 típusjelzésű készülékét. Az eszköz legnagyobb érdekessége, hogy két SIM-kártyát is képes fogadni, bár hazánkban nem különösebben divat több szolgáltató rendszerét - vagy több tarifacsomagot - felváltva használni.

 

LG S367
LG S367

 


Mint a képen is látható, a mobil megjelenése ellen nem lehet sok panasz, belbecsét tekintve pedig hozza a szükséges minimumot: négysávos GSM/GPRS/EDGE hálózatokon üzemel, került bele Bluetooth 2.1 vezérlő, FM rádió, a 240×320 pixeles kijelzője 2,4 col átlójú, a hátlapi kamerája 2 megapixeles, a 9 MB beépített háttértára pedig akár 8 GB-is microSD-vel is bővíthető.


Az Ukrajnában napokon belül piacra kerülő S367 kártyafüggetlen ára 1200 hrivnya (32 ezer forint) lesz, amely talán egy kicsit magasabb a kelleténél, ám akinek egyáltalán szükséges van egy dupla SIM-es készülékre, annak minden bizonnyal vissza fogja hozni az átszámítva pár ezer forintos felárat. A telefon tömegét érdekes módon nem árulták el az LG sajtósai, és a hivatalos hazai megjelenése körül is sűrű csend honol, viszont annyi biztos, hogy 117 × 60 × 11,7 mm méretű a 900 milliamperes akkuval szerelt telefon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.