Hirdetés

Elegáns QWERTY-s chatelő Indiának



|

Hazánkban is nyugodtan forgalomba hozhatnák a 3G-s mobilt.

Hirdetés

Az indiai Micromax nevű vállalat nemrégiben piacra dobta hazájában a Q80 típusjelzésű telefonját: az 5000 rúpiába (durván 21 ezer forintba) kerülő eszköz meglepően elegánsan néz ki, került rá egy QWERTY-billentyűzet, továbbá a Bluetooth mellett Wi-Fi és 3G vezérlőkkel is ellátták a tervezői.

 

Micromax Q80
Micromax Q80

 


A Q80 2,4 colos, 320×240 pixel felbontású kijelzővel lett felszerelve, a hátlapi kamerája 3 megapixeles, míg a videotelefonálásra kitalált előlapi szenzora 0,3 megapixeles. Nem meglepő módon a telefon két darab SIM-kártyát képes fogadni, a 68 megabájtnyi beépített háttértára legfeljebb 8 gigabájtos microSD-vel bővíthető.


Eddig nem említett, ám ismert specifikációk: 1200 milliamperes akku, 113 grammos tömeg, 13 milliméteres mélység, FM rádió, Yamaha hangszóró, 5 óra beszélgetési idő, 5 napnyi készenléti idő, ingyenes push e-mail szolgáltatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.