Hirdetés

Elegáns ultrabookkal állt elő a Toshiba



|

Alig nyom többet egy kilónál a 13 colos noteszgép.

Hirdetés

Az Intel legnagyobb örömére számos fontos gyártó sorakozott fel az ultrabookok mellett, a jelenleg is zajló IFA-kiállításon eddig az Acer, a Lenovo, és a Toshiba jelentett be vonatkozó eszközt. Nem meglepő módon a rendkívül vékony laptopok specifikációi szinte megegyeznek, a legelegánsabb mind közül talán a japán cég Portégé Z830 típusjelzésű megoldása.

 

Toshiba Portégé Z830
Toshiba Portégé Z830

 


A 13,3 colos kijelzővel szerelt ultrabook a Toshiba tájékoztatása szerint a Vén Kontinensen az utolsó negyedévben kerül majd kereskedelmi forgalomba, ám a várható európai kezdőáráról egyelőre nem rendelkezünk információkkal, csupán annyi biztos, hogy az Egyesült Államokban 1000 dollár (189 ezer forint) körüli összeget fognak kérni a legolcsóbb konfigurációjáért. Megemlítendő, hogy a Z830 összes verziójába kerülni fog egy USB 3.0 csatlakozó, továbbá egyes modellek ujjlenyomat-olvasóval, és/vagy beépített HSDPA-modemmel is elérhetőek lesznek.

 



Toshiba Portégé Z830 specifikációk:


- Második generációs Intel Core i3/i5 processzor
- Intel HD Graphics GPU
- Maximum 6 GB DDR3-mas RAM
- Háttértár: 128 GB-os SSD
- Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n, opcionális HSDPA-modem
- Opcionális ujjlenyomat-olvasó
- Kijelző: 13,3 col, 1366×768 pixel, LED-es háttérvilágítás
- 1,3 megapixeles webkamera, kártyaolvasó
- Portok: 1× USB 3.0, 2× USB 2.0, D-SUB, HDMI, RJ-45
- Mélység: 15,9 milliméter
- Tömeg: 1,13 kg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.