Hirdetés

Elérhető a mobilos Telekom Távszámla



|

Android és iOS operációs rendszerekre is megjelent az alkalmazás.

Hirdetés

A Magyar Telekom tájékoztatása alapján a havi számlák elektronikus fizetésére használható Távszámla ügyfelei immáron Google Android (2.2+) és Apple iOS (6.1+) operációs rendszerű mobil eszközeiken is könnyedén igénybe vehetik a szolgáltatást, nem csak a megszokott webes felület áll a rendelkezésükre.
 

Hirdetés


„A Távszámla mobil alkalmazás segítségével a regisztrált Távszámla ügyfelek tehát kényelmesen kezelhetik és a Telekom Gyorsfizetés szolgáltatással ki is egyenlíthetik közüzemi számláikat. Az alkalmazásban a számlák állapotát különböző színek segítségével követhetik nyomon. Piros szín jelzi a lejárt fizetési határidejű számlákat, a narancssárga szín azt mutatja, hogy a számla fizetési határideje még nem járt le vagy a számla kifizetése folyamatban van, míg a zölddel jelölt számlák a kiegyenlített státuszúak” – olvasható a közleményben.


Hírünk írásakor a Távszámla szolgáltatással a T-Home, T-Systems, T-Mobile, E.ON, Tigáz Zrt. és Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. által kiállított számlákat lehetett kiegyenlíteni.


(Forrás: Telekom, Play Store, iTunes | Fotó: MELC)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.