Hirdetés

Elérhető iOS-re az első Tomb Raider



|

A szabványos játékvezérlőket is támogatja a játék.

Hirdetés

Mindenféle előzetes felhajtás nélkül tegnap elérhetővé vált a legelső Tomb Raider játék a legalább iOS 7 operációs rendszert futtató iPhone, iPad és iPod Touch eszközökre. A 294 megabájtos letöltés tartalmazza az 1996-ban megjelent játékhoz 1998-ben kiadott két extra fejezetet is, így a Square Enix szerint akár 15 órára is rúghat a játékidő.

Hirdetés


Az App Store-os értékelések alapján a virtuális kezelőszervekkel történő irányítás határozottan nem megfelelő a harmadik személyű nézetet használó akció-kalandhoz, ám a Tomb Raider szerencsére támogatja az összes iOS 7-tel kompatibilis játékvezérlőt, ilyen például a MOGA Ace Power és Logitech PowerShell.


Ezen felül kiváló hír, hogy az Apple iOS-es játék csupán bruttó 0,89 euróba kerül (amely a hír írásakor 266 forintot jelentett), összehasonlítási alapul a Windowson futó verzió akció nélküli ára 6,99 euró a Steamen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.