Hirdetés

Életben marad a BlackBerry



|

A TCL a jövőben is tervezhet, gyárthat és forgalmazhat BlackBerry márkájú okostelefonokat.

Hirdetés

A BlackBerry ugyan feladta a mobilpiacot hardverek terén, azonban mégsem tűnik el a szektorból. A DTEK50-et és a DTEK60-at például már a TCL tervezte és gyártotta, azonban BlackBerry márkanévvel és BlackBerry szoftverekkel. 

Hirdetés

Az Alcatel készülékek mögött álló TCL és a BlackBerry hosszú távú licencelési megállapodást kötöttek, amelynek értelmében a TCL a jövőben tervezhet, gyárthat és értékesíthet BlackBerry márkájú okostelefonokat, miközben a szoftvert és a biztonsági megoldásokat is licenceli. 

Az üzlettel a TCL exkluzív partnerré lépett elő, ráadásul globális szerepben (öt ország kivételével). 

A BlackBerry nemrég ugyan a BlackBerry 10 operációs rendszer jövőbeli támogatásáról is beszélt, a jövőbeli hardverek kizárólag Androiddal készülhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.