Hirdetés

Elfogyott a Kindle Fire



|

Az Amazon sajtóközleménye alapján kiapadtak a készleteik, pont egy héttel a szolgáltató rejtélyes bejelentése előtt.

Hirdetés

Jeff Bezos cége közleményben bejelentette, hogy a Kindle Touch után minden Kindle Fire táblagépüket eladták (korábbi videónk még elérhető), s mivel nem gyártanak újabbakat belőlük, ezért kiapadtak a készleteik. A 7 hüvelykes android alapú tábla az Amazon oldalán így már csak külső partnerektől rendelhető, közvetlenül a szolgáltatótól nem.

 



Ha lehet hinni a cég által kiküldött sajtóközleménynek, akkor a termék kilenc hónap alatt az amerikai táblagép eladások 22 százalékát kaparintotta meg, amely kimagasló eredménynek számít. A Kindle Fire rajongói természetesen nem maradnak eszköz nélkül, mivel jövő héten az Amazon egy fontos bejelentésre készül. Vélhetően érkezik majd az új Kindle széria, közte a Fire 2, amely csattanós választ adhat a Google Nexus 7-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.