Hirdetés

Elfogyott a OnePlus 3T



|

Túl népszerű a OnePlus aktuális csúcstelefonja, amelynek eközben némi gond akadt az érintőképernyőjével.

Hirdetés

Európa döntő többségében teljesen elfogyott a OnePlus 3T, és Amerikában is már csak a 64 GB-os alapszínből maradt, 4 hetes szállítási idővel. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy aki eddig nem rendelte meg a OnePlus aktuális csúcskészülékét, az idén már biztosan nem jut hozzá. 

Carl Pei, a OnePlus társalapítója a Twitteren árulta el, hogy a kialakult helyzet oka az, hogy egyszerűen túl nagy a kereslet a készülék iránt. 

Bár a OnePlus a OnePlus 3 iránti igen magas keresletből tanulva jóval nagyobb készlettel várta a rajtot, ezúttal is meglepődött a gyártó. A nyáron emiatt egy hónapos kényszerszünetet kellett tartani az eszköz forgalmazásában. 

A OnePlus 3T-t a legjobb ár-érték arányú készüléknek tartják az idei mezőnyben, amely bár kamerában valamennyire alulmarad a legjobbakkal szemben, más téren nem alkuszik meg, eközben kilométerekkel kedvezőbb a vételára. 

Vannak persze apróbb bosszúságok is: a OnePlus 3 és 3T készülékek tulajdonosai az érintőképernyő késlekedésére panaszkodnak. Mint kiderült, a hiba szoftveres, és főként a gyorsabb érintési műveleteknél érezhető a késlekedés. A OnePlus tud róla, és utána is néz a hibának, azonban a gondot másodlagosként jelölte meg Carl Pei. Mint mondta, az első most a Nougat frissítése. Ez még az idén befut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.