Hirdetés

Elhiszed, hogy ezt a filmet egy Samsung Galaxy S21 Ultra mobillal forgatták?



|

Érdekes kampányba kezdett a Samsung, amibe világhírű rendezőket is bevont.

Hirdetés

Manapság már nem nehéz olyan eszközhöz hozzájutni, legyen az egy jobb minőségű okostelefon vagy tablet, amellyel egészen profi minőségű kisfilmeket készíthet az, akinek van némi művészi érzéke hozzá.

Láttunk már olyan, iPhone-nal készült alkotást, ami egy neves filmfesztiválra is eljutott, de az almás cég riválisa is jó alternatívát kínál.

Hirdetés

A Samsung új, "Filmed #withGalaxy" nevű kampányának keretén belül olyan filmeket ismerhetünk meg, amelyeket a dél-koreai gyártó eszközeivel készítettek. A móka beindításához pedig nem akármilyen partnert sikerült találniuk, hanem bizony azt a Joe Wrightot, aki többek között a Büszkeség és balitélelet rendezte korábban.

Wright a kampány keretén belül egy Princess & Peppernose című alkotással állt elő, ami valójában egy rövid musical, és egy Samsung Galaxy S21 Ultra 5G mobillal lett felvéve. Az előzetesét már meg is nézhetjük.

A kampány másik résztvevője egy kínai rendező, Sha Mo, akinek új, Kids of Paradise című filmjéhez szintén az előbb említett okostelefonnal rögzítettek jeleneteket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.