Hirdetés

Elindult a Nokia magyar webáruháza



|

Elfogadható árazás, és széles választék jellemzi a boltot.

Hirdetés

A Nokia hazai képviselete bejelentette, hogy mostantól kezdve közvetlenül tőlük is be lehet szerezni az összes, hazánkban hivatalosan forgalmazott telefonjukat, és természetesen tartozékokat is árulnak.

 

Nokia 5250
Nokia 5250

 


Az áraikat vizsgálva talán egy hajszállal drágábbak néhány nagyobb GSM-szaküzletnél: például az 5250-est 42 990 forintért árulják, plusz 1490 forint a házhozszállítási díj, összesen 44 480 forint. A legolcsóbb szaküzletben a telefonért 36 849 + 2500 = 39 349 forintot kérnek, bő 5000 forint megspórolása pedig a legtöbb hazai vásárlónál döntő szempont.


Ettől függetlenül az árak elfogadhatóak, ráadásul lehetőség nyílik bankkártyás, készpénzes, és előreutalásos fizetésre is. A honlapon korrekt tájékoztatás olvasható az üzletfeltételekről, még a 8 munkanapon belüli készülék-visszaküldési lehetőséget sem „felejtették el" megemlíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.