Hirdetés

Elindult a T-Mobile LTE szolgáltatása



|

Jelenleg csak a budapestiek 40 százaléka számára érhető el a 4G hálózat.

Hirdetés

A T-Mobile viszonylag hosszú csend után végre mobilnetes téren is felvette a kesztyűt, és útjára indította hazánk első kereskedelmi 4G szolgáltatását. Az LTE-alapú megoldás elméletben akár 60 megabit/s letöltési sávszélességet is képes biztosítani, ebből az operátor 4 Mbps sebességet garantál a lefedett területeken.

 


Sajnos itt kezdődik a probléma, hiszen egyelőre a szolgáltatás csak a budapestiek nagyjából 40 százaléka számára érhető el, konkrétan a III., IV., V., VI. VII., XII. és XIII. kerületek teljes területén, továbbá a II., XI. és XIV. kerületek nagy részén használható. A T-Mobile természetesen külön tarifacsomagot készített az LTE-re vágyók számára, a Net&Roll 4G-ben 40 GB adatforgalmat biztosít a cég, a csomag havidíja 11990 forint, és a megkötésekor 2 év hűséget kell rá vállalni.


Ezzel párhuzamosan a T-Mobile tájékoztatása szerint serényen építik a HSPA+ szolgáltatásukat is. A 21 Mbps névleges letöltési sávszélességet biztosító megoldás elvileg 600 helyen vált már elérhetővé az országban - a „helyek" pontosabb definiálásától eltekintettek a szolgáltató sajtósai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.