Hirdetés

Elkaszálta az egyik iPhone 7-et az Apple



|

Eredetileg három iPhone 7 érkezett volna idén, de az egyiket kihúzta a listáról az Apple.

Hirdetés

Sok érdekesség derült ki az elmúlt hetekben az idei iPhone-okról, és ami azt illeti, a jövőbeliekről is - a Foxconn például teljesen üvegbe zárt házat tervez a későbbi modellekhez. 

Hirdetés

Arra is fény derült azonban a Nikkei jelentése nyomán, hogy az Apple eredetileg három iPhone 7 verziót szeretett volna kiadni idén. 

Az almás cég kénytelen volt többször felülvizsgálni a terveit. 2016 második pénzügyi negyedévében először számoltak be az iPhone-eladások visszaeséséről, és bár később a helyzet javult, a vállalat úgy érezte, hogy nincs itt az ideje a termékpaletta újabb modellel való szélesítésének. 

Mi a helyzet a sokat látott és említett dupla kamerás modellel? A hírek alapján az Apple az iPhone 7 Plust kaszálta el, vagyis idén a phablet szerepét az iPhone 7 Pro töltheti be - a dupla kamerás modell. Természetesen az egyszerűség jegyében lehet, hogy az iPhone 7 Pro iPhone 7 Plus néven jelenik meg, maradva az elnevezési szokásoknál. 

Ha minden jól megy, akkor kevesebb mint egy hónapra vagyunk a hivatalos bemutatótól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.