Hirdetés

Elképesztő az új iPhone 7-tok



|

A Louis Vuitton 5000 dolláros tokja egy bőröndöt utánoz - és nem fest valami szépen elölről.

Hirdetés

Sokan úgy gondolják, hogy az Apple iPhone készülékei túlárazott eszközök. Azonban ők még nem látták a Louis Vuitton azon termékeit, amelyek a 2016-os iPhone-okhoz készültek. 

Hirdetés

A divatház legújabb kiegészítői az Eye Trunk sorozatba tartoznak. Ezek tokok, amelyekkel az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus bőröndnek néz ki. 

Miért? A cég bőröndökkel kezdte az 1800-as években, ezekkel a tokokkal pedig a gyökereinek tisztelegne a vállalat. 

A "legolcsóbb" tok az Eye Trunk szériában 1180 és 1250 dollárba kerül. Van azonban arannyal és krokodilbőrrel tarkított változat is, azért 5050 és 5500 dollárt kell fizetni. 

Hátulról a tokok erősen megosztják az embereket, van, akinek tetszik, másoknak nem. Elölről azonban nem fest valami szépen a prémium tok. 

De mivel prémium, ezért az ára is az. Ráadásul nem is lehet csak úgy hozzájutni egyhez. A leendő vevőknek magát a céget kell megkeresniük további információkért, ha ilyen sok pénzt adnának egy új iPhone-tokért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.