Hirdetés

Elképesztő minőségű filmet forgattak az iPhone 13 Pro mobillal



|

Ha nem tudnánk, hogy az Apple eszközével rögzítették a jeleneteket, akár azt is hihetnénk, hogy méregdrága kamerákat használtak.

Hirdetés

Az amatőr filmkészítők valószínűleg még manapság is gyakran inkább különálló kamerákat használnak produkcióik során, pedig lehetséges, hogy egy olyan okostelefon lapul a zsebükben, amivel még jobb minőséget tudnának elérni.

Láthattuk már, hogy kellő hozzáértéssel milyen filmet lehet forgatni a Samsung egyik mobiljával, és egy régebbi iPhone is bizonyított már ezen a téren. Egy jól ismert dél-koreai filmrendező, Park Chan-wook szintén az Apple egy frissebb okostelefonjának segítségével rakott össze egy alkotást, amit most meg is nézhetünk a YouTube-on.

Hirdetés

A "Life is But a Dream" című, valamivel több mint 20 perces kisfilm különlegessége az, hogy a jeleneteket iPhone 13 Próval forgatták, de az alkotás nézése közben ez a legtöbb embernek valószínűleg egyáltalán nem fog feltűnni. Ahhoz képest, hogy egy telefonnal helyettesítette a kamerákat, az egész produkció nagyon profi hatást kelt, persze ehhez hozzájárultak a megfelelő díszletek, jelmezek, na meg a színészek munkája is.

Értelemszerűen az operatőri munka előtt is le a kalappal.

Az Apple feltöltött egy másik videót is, ami betekintést nyújt a kulisszák mögé, így megleshetjük, hogyan dolgoztak a készítők.

Hogy tetszett a film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.