Hirdetés

Elképesztően unalmas középkategóriás mobilt villantott a Motorola, és ez nagyszerű hír



|

Pont olyan, mint amilyennek gondolod, tehát az árához képest tökéletes.

Hirdetés

Egy ideje már szállingóznak a hírek arról, hogy új középkagegóriás mobillal rukkol elő a Motorola, és most itt van: hivatalos renderképeket nézhetünk a Moto G23 nevű készülékről, amelynek már a specifikációit is ismerjük, és az összkép...

...semmi extra, sőt, jellegtelen és unalmas az egész.

Ami egyúttal azt is jelenti, hogy egy nagyszerű okostelefonnal van dolgunk, hiszen az ember nem is azt várja egy ilyen készüléktől, hogy meglepje, vagy hogy magára irányítsa a figyelmet, hanem egyszerűen azt, hogy működjön.

Hirdetés

A képek alapján kellemes, lekerekített külsőt kapott a három színben választható telefon, képernyőbe épített szelfikamerával. Főkamerája egyébként 50 megapixeles (Quad-Bayer), nagylátószögű szenzora 5, makrokamerája 2, szelfikamerája pedig 16 megapixeles.

Egyéb jellemzőit még nem erősítették meg, de a pletykák szerint HD+, azaz 1600-szor 720 pixeles, 90 Hz-es IPS-kijelzője lesz MediaTek Helio G85 chipsettel és 30 wattos gyorstöltéssel. Memóriájáról nem tudni, de azt beszélik, a 4/128-as modellért 199 eurót kérnek majd, ami egészen baráti ár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.