Hirdetés

Elkészült az Android 3.2



|

Már letölthető a szoftver fejlesztői csomagja.

Hirdetés

A Google hivatalosan is bejelentette a táblagépekre optimalizált Honeycomb termékvonalának vélhetően utolsó tagját, a szoftver elvileg az Ice Cream Sandwich névre hallgató következő Android főverzióban fog egyesülni az okostelefonkra szánt Gingerbreaddel.

 

HTC Flyer
HTC Flyer


Már 7 colos tableteken is használható a Honeycomb, a HTC Flyer-en egyelőre Android 2.3 fut

 


A friss operációs rendszer csak néhány, ám nagy jelentőségű fejlesztésen esett át az elődjéhez képest, például a fix méretű felülettel ellátott, eredetileg okostelefonra szánt alkalmazásokat immáron képes a teljes képernyőt kitöltve futtatni, hiszen innentől kezdve nem csak széthúzással, de optikai nagyítással is skálázhatóvá váltak a felhasználói felületek.


Szintén fontos újdonság, hogy az Android 3.2-t már 7 colos kijelzővel szerelt táblagépeken is lehet használni, és végre az SD-foglalattal is ellátott tabletek esetén valóban lehet cserélgetni a memóriakártyát, nem csak a gyáriakat hajlandóak kezelni az érintett eszközök.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.