Hirdetés

Elmarad a négymagos mobilok idei rajtja



|

Az NVIDIA szerint ettől függetlenül nincs veszélyben a Kal-El tabletekben való 2011-es debütálása.

Hirdetés

A lapkatervező cég vezérigazgatója a Forbes-nak tegnap adott interjújában megerősítette, hogy az év végén piacra kerülhetnek az első négymagos processzorral szerelt táblagépek. A korábbi, meglehetősen ambiciózus tervekkel ellentétben az NVIDIA Kal-El kódnévre hallgató új Tegra System-on-Chipje sajnos az okostelefonokat egyelőre el fogja kerülni.

 

Jen-Hsun Huang
Jen-Hsun Huang

Jen-Hsun Huang


Jen-Hsun Huang szerint ez nem különösebben nagy probléma, hiszen csupán néhány hónapos csúszásról van szó, ezzel együtt is képesek lesznek még a konkurencia feleszmélése előtt teljes támadást indítani a Kal-El platformmal. Az úriember ezen felül kiemelte, hogy az Icera közelmúltbeli felvásárlásának hála lehetőségük nyílik majd arra is, hogy a jövőben kedvezőbb árú termékekkel álljanak elő, így lehetővé téve azok középkategóriás eszközökben való használatát.


Végszóként Huang még kijelentette, hogy többek közt a Texas Instruments-et sem tartja komoly ellenfélnek az SoC-k terén, véleménye szerint csak a Qualcomm Snapdragon-jei jelentenek valódi konkurenciát a Tegrák számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.