Hirdetés

Elődjénél jóval olcsóbb lehet az új iPhone SE



|

Az Apple még nem ejtette meg a hivatalos bejelentést, de azért a találgatások már megindultak.

Hirdetés

Jó esély van rá, hogy nemsokára ismét újdonságoknak örülhetnek az Apple-rajongók, ugyanis az a hír járja, hogy az almás vállalat már a következő hónap elején megtartja friss termékbemutatóját.

Van már sejtésünk arról, hogy milyen meglepetésekre számíthatunk, és egyre valószínűbbnek tűnik az is, hogy egy friss iPhone is helyet kap a repertoárban. Sőt, könnyen lehet, hogy egy megfizethetőbb modellről van szó.

Hirdetés

Hivatalosan még nem tudni, mi mindent készül bemutatni a közeljövőben az Apple, de nincs kizárva, hogy a márciusi eseményen tényleg bemutatkozik a harmadik generációs iPhone SE mobil. Egy elemző, John Donovan olyan pletykákról hallott, miszerint az új okostelefon kezdőára 300 dollár lesz, ami nem elhanyagolható 99 dollárral kevesebb, mint a 2020-as kiadás alapára. Egy másik kolléga, Daniel Ives viszont úgy véli, marad a 399 dolláros árcédula, de azért ő sem zárta ki a csökkenést.

A pletykák szerint egyébként az idei iPhone SE-ben már az A15 Bionic chip ketyeghet, emellett pedig jobb kamerája is lehet, és természetesen támogathatja az 5G-t is. A dizájn kapcsán viszont nem biztos, hogy komoly változásokat eszközölt az Apple.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.