Hirdetés

Előkerült a rozé arany iPhone 6S doboza



|

Tényleg nem volt vicc a rózsaszín iPhone pletykája.

Hirdetés

Sok dolgot tudunk már az este érkező iPhone 6S-ről, és természetesen az utolsó pillanatokban is vannak még pletykák. 

Hirdetés

Ezúttal a készülék dobozáról került elő egy kép, ami megerősíti, hogy sajnos az idei évben is marad a 16 gigabájtos alapmodell. 

A fotóról ugyanakkor az is kiderült, hogy tényleg nem volt vicc a rózsaszín iPhone ötlete. A valójában rozé aranynak nevezett, felár nélküli kiadás konkrétan ezen a dobozon is látható. 

Az eleje fehér a készüléknek, a rozé arany színvilág a hátlapot érinti, ahogyan az lenni szokott. A kínai gyártók közül sok már le is másolta a színt, hátha nagy siker lesz belőle. 

A dobozon lévő háttérkép ismét megélénkítette azokat a híreket is, amelyek szerint új animált háttérképeket ad az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.