Hirdetés

Előlapi ujjlenyomat-olvasót kaphat a Huawei P10



|

Nagyjából 10 hónapra vagyunk az új modelltől, de itt az első pletyka.

Hirdetés

Április elején jelent meg a Huawei P9 először, így talán kicsit korai a Huawei P10-en gondolkodni. Mégis itt az első pletyka. 

Hirdetés

A Huawei P9 a hátlapon egy ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik. Tavaly októberben jelentek meg az első pletykák arról, hogy dupla hátlapi kamerát kap - vagyis körülbelül 6 hónappal a készülék kiadása előtt. 

A Huawei P10 első nagy pletykája körülbelül 10 hónappal előzi meg a készüléket. A szó-beszéd alapján ezúttal az ujjlenyomat-olvasó az előlapra kerül, a legnagyobb valószínűséggel a home gombba ágyazva. 

A jelenlegi csúcsmodell ezt a hátlapon kínálja, a Leica dupla kamerája alatt. Sokak szerint ez kényelmesebb és praktikusabb megoldás. 

Egyelőre nincs róla hír, hogy a P10 megtartja-e a dupla kamerás konfigurációt vagy csak egy múló trend volt az ötlet. A P9-en a két 12 megapixeles kamerából az egyik monokróm, így viszont pontosabb adatokat gyűjt be a képek készítéséhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.