Hirdetés

Elöntik a piacot a gagyi tabletek



|

A 100-200 dolláros belépőkategória ontja magából a gyenge minőségű műanyagot.

Hirdetés

Az alumínium egy rendkívül kedvelt alkotóelem a prémiumkategóriás tabletek gyártásakor. Néha felbukkan a magnéziumötvözet is, amivel leginkább az ütésálló eszközök házában találkozhatunk. A kettőben közös, hogy egy főként ilyen burkolatot kapott tablet kellemes tapintású, minőségi benyomást kelt, amikor kézbe vesszük. Ez persze egyáltalán nem igaz az olcsóbb modellekre.

A piaci elvárásoknak egyszerűen kénytelenek eleget tenni a gyártók, az egyik legnagyobb kívánalma a fogyasztói társadalomnak pedig az olcsón elérhető táblagép. Mára már nem csak, hogy elvárt a 200 dollárért/euróért megvásárolható, és egyben használható tablet megléte, de bármilyen hihetetlen, a belépőszintet lassan a 99 dollár/euró jelenti.

Ezt az árat persze csak akkor tudják tartani a gyártók, ha a létező összes alkatrészt valami olcsóbbra és gyengébbre cserélik, közben figyelve arra, hogy lehetőleg ne zuhanjon a mélybe a tablet teljesítménye. A legszembetűnőbb változás a belépőkategóriában az olcsó műanyagok használata, amire a jövőben fokozottan lehet számítani. A trendet már felvette az ASUS, az Amazon és a Google is, többek között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.