Hirdetés

Előrendelési rekordot döntött a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge



|

A két verzióból a Galaxy S7 edge jóval népszerűbb.

Hirdetés

A Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge napjaink legkívánatosabb tárgyaivá váltak: a legjobb a kijelzőjük, az emberek inkább ilyet akarnak barát/barátnő helyett, kamerában pedig mindent leköröznek, a lassított videókkal együtt. Még a kínai gyártóknak is kellenek

Hirdetés

Ezek után kicsit sem meglepő az eddig megbízható információkat szivárogtató Eldar Murtazin jelentése, amely alapján mindkét változatnál előrendelési rekordok születtek. 

Nem elég, hogy az idei modellek minden eddiginél népszerűbbek, azt is hozzá kell tenni, hogy a két verzióból a Galaxy S7 edge-et viszik jobban. Az eladások 64 százaléka ehhez kötődik, és csak a 36 százaléka a Galaxy S7-hez. 

Aki követte a visszajelzéseket, az azt is kitalálhatja, hogy melyik szín a legmenőbb. Természetesen a Black Onyx, ami nem csak simán fekete. A színátmenetes borítás attól függően fekete vagy szürke, hogy a fény miként vetődik rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.