Hirdetés

Elpusztíthatatlan okostelefon a Panasonictól



|

Az okostelefon valójában egy 5 hüvelykes Toughpad táblagép.

Hirdetés

A Panasonic tavaly döntött úgy, hogy többé nem készít fogyasztóknak szánt okostelefonokat, most azonban visszakacsintanak a kategóriába, igaz már profi és inkább üzleti ügyfelekkel a célkeresztben. Az új ütésálló telefonjuk tulajdonképpen egy 5 hüvelykes tablet, a Toughpad szériából. 

Hirdetés

A készülék egyenesen két változatban érkezik: az FZ-E1 Windows Embedded Handheld 8-as rendszert futtat, míg az FZ-X1-en az Android 4.2.2-es verziója dübörög. Természetesen mindkettő erősen ütésálló készülék, tehát a 3 méteres zuhanások és a 1,5 méter víz alatt töltött 30 perc, a fagy vagy a forróság meg sem kottyan nekik. Az előbbi okostelefon egy négymagos, 2,3 GHz-es Snapdragon 800-as processzort kapott, míg az androidos Panasonic egy 1,7 GHz-es, négymagos Snapdragon 600-at. 

Mindkét Toughpad okostelefon 2 GB memóriával, LTE-funkcióval, 32 GB beépített tárhellyel, egy 8 megapixeles hátlapi kamerával és egy cserélhető, 6200 mAh-s akkuval rendelkezik. Elsőként Japánban lesznek kaphatóak, majd körülbelül 1300 dolláros áron Európába és Amerikába is eljutnak. 

 

További híreink a 2014-es Mobile World Congressről

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.