Hirdetés

Első Magyar Mobildekázó Verseny - GSMkommandó



|

Hirdetés

Közben arra gondolunk, hogy jó, jó, hogy elhajítja az ember, de utána érte is kell menni, és ettől baromi fárasztó lehet az egész, no meg unalmas. Persze lehet, hogy a norvégokat erre találta ki az Atyaúristen. Minket viszont hülyemagyargyereknek gyártottak őseink, utálunk sétálni, futni és kocogni is, a hajításról nem is beszélve. Hajítani pedig az agyunkat és a nőket szeretjük. Úgyhogy csak azokat a sportokat támogatjuk, ahol egyhelyben maradni maximum technikai hibának számít, nem pedig bénázásnak. Valószínűleg ezek játszhattak közre, amikor Rozikolléga kiötlötte a mobildekázás-versenyszámot, amely remélhetőleg beérik a következő olimpiára, akárki is rendezi. Elvégre mobilozni mindenki szeret és tud, focizni hasonlóképp. E hét vasárnap bizonyíthat is bárki a Hajógyári-szigeten, ahol megrendezzük az Első Magyar Mobildekázó Versenyt, támogatókkal, fanatikusokkal és jómagunkkal. Saját mobilt ne hozzanak, mi adunk. A jobbak pedig hazavihetik nyereményként mindazt, amit nem rúgtak szét teljesen a pancserek. Az aktus helye, ideje: Budapest, Hajógyári-sziget, az evezősök épületénél, délután 4-től kb. 5-ig Főszervező: GSMkommandó - www.hasznaltmobil.com Főtámogató: BenqSiemens Magyarország XXL GSM Telecom Magazin Médiapartnerek: www.mobilarena.hu www.mobilnegyed.hu www.mobilvilag.hu
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.