Hirdetés

Elsöprő siker a Huawei P8 Lite



|

A megjelenése óta 10 millió fogyott a készülékből.

Hirdetés

Tavaly tavasszal került a piacra a Huawei P8 Lite okostelefonja, és a jelek szerint több, mint népszerű. 

Hirdetés

Ez lett a gyártó első készüléke, amely nemzetközileg sikeresebb, mint Kínában. A Huawei igyekezete így kifizetődőnek bizonyult, ugyanis a P8 Lite-ból a megjelenése óta több mint 10 millió fogyott. 

Ha a P8-cal együtt nézzük, akkor a széria még sikeresebb, a két eszközből együtt 16 milliót vittek haza az emberek 9 hónap alatt. 

A Huawei nagyon erősen kezdte a 2016-os évet, ugyanis csak januárban több mint 12 millió okostelefont adott el - ez éves szinten 93 százalékos emelkedést jelent; ráadásul zsinórban a negyedik hónap volt ez, amikor a gyártó több mint 10 millió készüléket adott el. 

A Huawei egyre nagyobb és ismertebb gyártó a világban, emiatt az érdeklődés is fokozódik a termékei iránt. 

Mindehhez nem csak az járult hozzá, hogy tavaly 108 millió készüléket adtak el, hanem az is, hogy a Nexus 6P-vel az abszolút csúcskategóriában is alkottak egy remek eszközt. 

Az idei évben még többet hallunk majd a Huaweiről. Ehhez nem is kell sokat várni, a barcelonai MWC után ugyanis egyenesen négy P9-es okostelefont mutat majd be a cég. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.