Hirdetés

Elsöprő siker a Samsung Galaxy S7



|

Az okostelefonnak hála a Samsung az elmúlt két év legjobb eredményét könyvelhette el.

Hirdetés

Már a múlt hónapban is tudtuk, hogy komoly növekedések és remek üzleti eredmények bejelentésére készül a Samsung a második negyedéves működésével kapcsolatban. Mindez a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékeknek köszönhető. 

Hirdetés

Rövidesen közzéteszi a számokat a dél-koreai gyártó, a Reuters szerint pedig az elmúlt két év legfényesebb eredményei következnek

Egy 16 elemző jóslatából összeállított felmérés alapján a Samsung második negyedéves működési nyeresége 13 százalékkal 6,8 milliárd amerikai dollárra emelkedett. Ez a legnagyobb, amit a 2014 első negyedévében rögzített 7,4 milliárdos érték óta elértek. 

A szakértők szerint ennek a 3,7 milliárd dolláros, vagyis 54 százaléknyi részét mobilok teszik ki. 

Az érintett negyedévben 16 millió Galaxy S7-et és Galaxy S7 edge-et szállítottak le, és bár a haszonkulcs várhatóan csökken a harmadik és a negyedik negyedévben, a Korea Investment & Securities szerint a cég működési eredménye tovább javul majd éves viszonylatban. 

Augusztus elején várható a Samsung Galaxy Note 7 bemutatója, amely 5,7 vagy 6 hüvelykes kijelzővel, 6 GB RAM-mal, íriszszkennerrel és vízálló burkolattal újíthat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.