Hirdetés

Eltűnik a Samsung Galaxy S8 home gombja



|

A pletykák szerint a Samsung marad a 2K-s kijelzőnél, a home gombot viszont száműzi a jövő évi zászlóshajóról.

Hirdetés

A Samsung kis túlzással, de túl van a Galaxy Note 7 botrányán, így lassan minden tekintet és figyelem a közelgő Galaxy S8-ra szegeződik. Ezzel szerezné vissza a felhasználók bizalmát a gyártó. 

Hirdetés

A február 26-ra várható Galaxy S8 a jelek szerint nem kockáztat nagyot, és marad a 2K-s kijelzőnél. Ha igazak az ellátólánc jelentései, akkor a Samsung mégsem veti be a 2160 x 3840-es felbontású UHD paneleket, amelyet a virtuális valóságot szolgálnák ki. 

Egy 4K-s kijelző hatalmas terhet jelentene az üzemidőre nézve, amit csak valamilyen akkumulátoros bravúrral lehetne ellensúlyozni. A Galaxy Note 7-tel történtek fényében a Samsung valószínűleg nem akar ilyesmivel kísérletezni, és inkább marad legalább még egy évig az 1440 x 2560-as felbontásnál. 

Az ellátólánc arról is beszámolt, hogy egyetlen alkatrészgyártó sem kapott megrendelést home gombok vagy azokhoz tartozó alkatrész készítésére. 

Ez arra utal, hogy a home gomb valóban eltűnik a Galaxy S8 előlapjáról, és az érintőkijelzőbe költözik az ujjlenyomat-olvasóval együtt. Várhatóan ugyanezzel újít az iPhone széria is. 

Természetesen a bemutatóig még sok idő van, így korai lenne bármit kőbe vésni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.