Hirdetés

Eltűnt a piacról a HP Chromebook 11



|

Szerencsére csak átmenetileg kellett leszedni a polcokról az eszközt.

Hirdetés

Tegnap estefelé futótűzként kezdett terjedni a hír, miszerint a HP október elején bemutatott Chromebook 11 laptopját bármiféle előzetes tájékoztatás nélkül mindenütt levették az üzletek polcairól. Ez komoly meglepetés annak fényében, hogy 279 dolláros ára miatt jó eséllyel nem volt bukás az apró noteszgép, de rendkívül rossz eladások esetén is a gyártóhoz való visszaküldés helyett komoly leárazással szokás megszabadulni a készletektől.

Hirdetés


Az ITProPortalnak ma reggelre sikerült fényt derítenie a rejtélyre: a HP termékének árusítása csak átmenetileg szünetel, ugyanis egyes felhasználók túlmelegedő akkutöltőkről kezdtek panaszkodni, így most vizsgálat indult az ügyben. Szerencsére a noteszgép bármely microUSB-s töltővel életre kelthető, így a vásárlóknak jó eséllyel akkor sem okozhat gondot a malőr, ha selejteset kaptak a laposuk mellé.


A fiatalos megjelenésű HP Chromebook 11 a fent említett árért kellemes vásár: a 11 colos IPS megjelenítője 1366×768 pixeles, a kétmagos processzora a Samsungtól származik, a memóriája 2 GB, a bővíthető háttértára 16 gigabájtos, továbbá jár hozzá 2 évre 100 GB extra Google Drive kapacitás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.