Hirdetés

Elvileg már nem kapcsol ki magától az iPhone 6S



|

Az iOS 10.2.1 a jelek szerint megoldotta azt a gondot, ami miatt az iPhone 6S és az iPhone 6 készülékek maguktól leállnak.

Hirdetés

Tavaly ősszel egyre több iPhone-tulajdonos kezdett el arra panaszkodni, hogy a készüléke véletlenszerűen kikapcsol. A legtöbb gond az iPhone 6S modellekkel volt, de az iPhone 6-ot is érintette a jelenség. 

Hirdetés

Az Apple akku-csereprogramot hirdetett annak érdekében, hogy egyes hibás energiaforrásokat lecseréljen. Azonban a hiba sokkal kiterjedtebb volt annál, mint az Apple gondolta. Akkor úgy tűnt, hogy egy későbbi szoftverfrissítés javíthatja a többségnél a problémát. 

Az Apple tájékoztatása szerint az iOS 10.2.1-ben sikerült orvosolni a kellemetlenségeket, az érintett eszközök többségénél ugyanis megszűnt a hiba. A statisztikák szerint az érintett iPhone 6S készülékek 80, az iPhone 6 készülékek 70 százalékánál már nincs kikapcsolós gond. Az iOS az energiakezelési rendszeren finomított, az aktivitásbeli csúcsok ugyanis energiaellátási hibákhoz vezettek, főleg a régebbi akkuknál. 

Ha valaki ennek ellenére is tapasztalja a véletlenszerű kikapcsolásokat, akkor nagy valószínűséggel akkumulátorcserére szorul a készüléke. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.