Hirdetés

Ennyi marad az LG V10-ből, miután átmegy rajta egy tank



|

A készülék katonai használatra is alkalmas, de vajon keményebb egy tanknál?

Hirdetés

Az LG V10 bemutatójakor a gyártó felhívta rá a figyelmet, hogy egy külsős labor megállapította, a készülék megfelel a MIL-STD-810G szabványnak, vagyis olyan mértékben ütésálló, hogy katonai használatra is alkalmas. 

Hirdetés

A készülék rozsdamentes acél kerettel rendelkezik, és gyakran hirdeti az LG, hogy igenis strapabíró. 

Most elkészült egy olyan videó is, amelyben alapos stressztesztnek vetik alá az LG V10-et. 

Elsőként normál ejtéseket végeznek, amelyek bizonyították, hogy a fém keret és a Dura Skin hátlap valóban jól állják a sarat. A kijelző természetesen betört, amikor a földhöz csapódott, de használható maradt. 

Az igazi teszt ezután jött: vajon egy készülék, ami elvileg kibírja a párát, rozsdát, homokot, koszt, robbanásveszélyes környezetet, szivárgást, rázkódást, lőfegyverek okozta vibrálást és sok egyebet, az keményebb egy tanknál? 

Természetesen az LG V10-nek esélye sem volt a tank ellen. De egy tankkal még a katonák mobiljai sem sűrűn találkoznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.