Hirdetés

Ennyibe kerülhet a Huawei P10 és P10 Plus



|

Ha a szivárgások hitelesek, akkor a specifikációk mellett a vételárakat is tudjuk.

Hirdetés

Látva azt, hogy mennyire jól sikerült a Huawei Mate 9, okkal várhatjuk a Huawei P10 és a P10 Plus érkezését - 2017 legjobb okostelefonjai között lesz mindkettő. 

Hirdetés

Bár egyelőre semmit nem vehetünk biztosra az eszközökkel kapcsolatban, a legutóbbi szivárgások a specifikációk mellett az árakat is tartalmazták - tehát ha hitelesek, akkor már szinte minden kiderült az új zászlóshajókról. 

A szóbeszéd alapján a Huawei P10-ből három külön változat lesz. A 4 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel szerelt kiadás 508 amerikai dollárnak megfelelő összegbe kerül majd, míg a 4 GB RAM és 64 GB tárhely 595 dolláros cédulát jelent. A 6 GB RAM-ért és 128 GB tárhelyért már 682 dollárt kérnek. 

A P10 Plus 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel 726 dollárért, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel 828 dollárért lesz vihető. 

Mindegyik modell 5,5 hüvelykes, QHD-s kijelzőt kap, Kirin 965-ös processzorral, 12 megapixeles dupla Leica kamerával és 8 megapixeles előlapi szenzorral. A különbség az lesz, hogy a P10 Plus képernyőjének a széle mindkét oldalon hajlított lesz. 

A várakozások alapján a Huawei új csúcskészülékei február 26-án mutatkoznak be, az MWC-n (a Samsung Galaxy Tab S3, az LG G6 és a Nokia készülékek mellett). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.